Over het programma

Door intensieve begeleiding te bieden op social skills en algemene beroepscompetenties en sámen op zoek te gaan naar de aanwezige talenten, kwaliteiten en ambities. Dat is in de kern het doel van MeetYourTalents!

Er zijn op dit moment genoeg banen te vinden, onder andere in de sectoren zorg, bouw, metaal, infra en logistiek. Tegelijkertijd zijn er genoeg mensen die zonder de juiste begeleiding hun plek op de arbeidsmarkt niet gaan vinden. Tijd voor een eigentijdse aanpak die verder gaat dan het (snel) matchen op een vacature.

 

MEETYOURTALENTS! in een notendop

 

1 Ambitie, 3 varianten

MeetYourTalents! ondersteunt deelnemers op verschillende gebieden, om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Om een passend programma te kunnen aanbieden voor verschillende doelgroepen, is er een drietal varianten, alle gericht op uitstroom naar werk of naar een vakopleiding.

 

Variant 1 – Fit4TheJob

De meest uitgebreide variant bestaat uit een 10-week programma en is ontwikkeld voor jongeren en (jong)volwassenen met een redelijke afstand tot de arbeidsmarkt. 

Variant 2 – Re-Integratie

Een iets kortere variant is het 7-weeks programma. Beschikt een deelnemer over voldoende social skills, maar is aandacht voor persoonlijke kwaliteiten, ambitie en zelfvertrouwen gewenst? Dan past het 7-weeks programma. 

Variant 3 – Heroriëntatie

De 3e variant omvat een 5-weeks programma waarin we sneller overgaan tot een keuze voor een (of meerdere) sector(en). Dit programma is bedoeld voor kandidaten die over voldoende zelfinzicht en social skills beschikken, maar willen heroriënteren op de arbeidsmarkt.